LEJ EN BARTENDER

LEJ EN BARTENDER

LEJ EN BARTENDER

Lej én eller flere bartendere til små og store arrangementer

Lej en bartender er løsningen for dig, der selv har styr på indkøb af alkohol, sirupper, service, isterninger osv. Vi hjælper selvfølgelig gerne med at udarbejde et cocktailkort efter dine ønsker, og lave indkøbsliste til dig på baggrund af denne.

Når du lejer bartender hos PrivatBar er du garanteret erfarne bartendere med passion for cocktails, og som ser hver eneste drink som sit eget kunstværk. Professionel kvalitet og imødekommende service er kendetegn for alle vores bartendere.

Du er mere end velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan imødekomme dine ønsker og aftale alt det praktiske som antallet af bartendere osv.

PRISER

Prisen ved leje af bartender beregnes på baggrund af den samlede mængde tid brugt på arrangementet, inklusivt forarbejde med cocktailkort, transport og bartendertiden.

LEJ EN BARTENDER
Priser fra 299 kr. pr. time.
(eksl. transport)

  

Hvis du derimod hellere vil lade Privatbar stå for alt det praktiske i forhold til baren, så tag et kig på vores mobile cocktailbar, hvor vi sørger for alt til baren, om det er likør, glas, sirup osv. så er det medbragt! https://privatbar.dk/lej-mobil-cocktailbar/