Lej mobil Cocktailbar

LEJ MOBIL COCKTAILBAR

Lej mobil Cocktailbar

Når du booker en cocktailbar hos PrivatBar er alt selvfølgelig inkluderet; fra alkohol og cocktailglas til erfarne bartendere og god stemning. Det eneste du skal fokusere på, er dit arrangement, dine gæster og det spændende udvalg af cocktails og drinks.

Vores mobile cocktailbar egner sig til alt fra små receptioner til større firmafester.

Dine ønsker er i højsædet, og som erfarne bartendere med stor passion for cocktails, kan vi efter dit tema eller dine ønsker sammensætte den helt uforglemmelige mobilbar-oplevelse. Intet ønske er for småt, og vi dekorerer gerne baren efter tema, laver specielle cocktails eller klæder bartenderne ud.

På billederne nedenfor kan du se et udpluk af vores store udvalg af cocktails. Vi laver gerne et forslag til cocktailkort baseret på dine ønsker. Dit eneste job er at nyde festen med dine gæster og smage drinks fra dit unikt sammensatte cocktailkort; så klarer vi resten.

DSCF0359

Priser

Prisen for en cocktailbar hos PrivatBar varierer meget efter arrangementstype, antal gæster og cocktails. Vejledende priser:

Book cocktailbar
Priser fra 199 kr. pr. kuvert.
(Beregnet ud fra 3 timer & 50 personer)
Eksl. transport

Priserne kan variere fra arrangement til arrangement, så tag endelig kontakt til os, så kommer vi med et uforpligtende tilbud.