Bartender pakkeløsninger

Book Cocktailbar

Når du booker en cocktailbar hos PrivatBar er alt selvfølgelig inkluderet; fra alkohol og cocktailglas til erfarne bartendere og god stemning. Det eneste du skal fokusere på, er dit arrangement, dine gæster og det spændende udvalg af cocktails og drinks.

Priser fra 199kr. inkl. moms

Book Premium Cocktailbar

Med en Premium cocktailbar fra PrivatBar tager vi baroplevelsen til nye højder. Premium produkter, friske råvarer og et helt særpræget cocktailkort i verdensklasse, alt sammen skræddersyet efter dine ønsker. Du skal blot nyde festen.

Priser fra 249kr. inkl. moms

Ginsmagning

Mangler dit selskab, arrangement eller din arbejdsplads en helt særlig oplevelse, så er en ginsmagning med PrivatBar det oplagte valg. Vi sørger for de hyggelige rammer og den eksklusive smagsoplevelse, hvor gin og tonic flyder sammen på utænkeligt velsmagende måder. 

Priser fra 299kr. inkl. moms

COCKTAILKURSUS

Vil du gerne lære at lave professionelle cocktails? Og samtidig have det sjovt? Ved booking af et cocktailkursus hos PrivatBar, er det dig som er i fokus, hvor du under vejledning med dit hold, skabe en helt unik cocktail. Vi garanterer at du får et hyggeligt arrangement.

Priser fra 299kr. inkl. moms

BECOME PROFESSIONAL

Interesserer du dig for bartending? Og vil du gerne lære at lave cocktails på professionel manér?

Ved booking af et ‘Become Professional‘ kursus, får du tæt undervisning af en bartender i 5 – 10 udvalgte cocktails.

Priser fra 350kr. inkl. moms