Lej premium Cocktailbar

PREMIUM COCKTAILBAR

Lej premium Cocktailbar

Med en Premium cocktailbar fra PrivatBar tager vi baroplevelsen til nye højder. Premium produkter, friske råvarer og et helt særpræget cocktailkort i verdensklasse, alt sammen skræddersyet efter dine ønsker. Du skal blot nyde festen.

I Premium cocktailbaren tilbyder vi mere end blot velkendte evergreens. Her sætter kun fantasien grænser, og du er sikret, at der er kærlighed i hver eneste detalje af de ægte cocktails. Hvad end du har specifikke ønsker til dine cocktails, eller vil lade vores passionerede bartendere overraske dine smagsløg, så er Premium cocktailbaren en uforglemmelig oplevelse.

På billederne nedenfor kan du se et udpluk af vores store udvalg af cocktails. Vi laver gerne et forslag til cocktailkort baseret på dine ønsker. Dit eneste job er at nyde festen med dine gæster og smage drinks fra dit unikt sammensatte cocktailkort; så klarer vi resten.

Forslag til drinks kan bestå af: Clover Club, Mojito, Espresso Martini, Whiskey Sour, Passion for Fashion og meget mere!

DSCF0581

Priser

Prisen for en cocktailbar hos PrivatBar varierer meget efter arrangementstype, antal gæster og cocktails. Vejledende priser:

Premium Cocktailbar
Priser fra 249 kr. pr. kuvert.
(Beregnet ud fra 3 timer & 50 personer)

Priserne kan variere fra arrangement til arrangement, så tag endelig kontakt til os, så kommer vi med et uforpligtende tilbud.